Domov Novice Novice in novosti
MAC PARA predstavlja novo kolekcijo majčk, ki jih lahko naročite pri vašem zastopniku. Majčke so na voljo v treh barvnih dizajnih za moške (S, M, L, XL, and XXL) , ter v dveh za ženske(M, L, and XL).

Majčke z dolgimi rokavi bodo na voljo v kratke, še vedno pa je mogoče kupiti majčke v temno modri barvi z dizajnom 2008 z dolgimi ali kratkimi rokav (cena 15?).

Mac Para t-shirt 2008 Mac Para t-shirt 2008 Mac Para t-shirt 2008

Mac Para t-shirt woman 2008 Mac Para T-shirt woman 2008

 

Magus 6 je pravo tekmovalno padalo, ki je namenjeno zgolj tekmovalnim pilotom z veliko izkušenj, ki bodo zares lahko izkoristili ves potencial, ki ga ima v sebi to padalo.

MAC PARA ekipa je naredila veliko testnih letov z veliko različnimi prototipi.

Primož Suša - padalo Magus 6 protoDizajn Mac Para Magus 6

Več ...

 

 
 Mac Para Goya II Mac Para Goya II Mac Para Goya IISedež Goya II je zamenjava za zelo popularen sedež Goya. Goya II je prav tako lahek , prostoren in aerodinamičen sedež primeren za začetnike in malo boljše pilote.
 
Popravljen je dizajn, hrbtišče je sedaj narejeno v oranžno-črni kombinaciji materijalov, ki dobro dihajo. Ta kombinacija zmanjšuje potenje, poleg tega pa daje sedežu bolj modern videz.
 
Sedelna plošča v sedežih "L" in "XL" je sedaj večja, kar daje pilotu še dodatno podporo. Dodelana je tudi ročka za izmet rezervnega padala, le ta je sedaj lažja in postavljena malo višje, ter pritrjena v velcro strakom na bok sedeža.

 

Mac Para Magus XC DHV 2-3 certifikat

Padalo Magus XC, velikost je dobilo certifikat DHV 2-3.

Mac Para Magus XC 21 novica o DHV testu

 

Mac Para Velvet 26 EN-D certifikat 

Padalo Velvet je dobilo EN-D certifikat za velikost 26.

Mac Para Velvet EN-D certifikat Mac Para Velvet EN-D certifikat Mac Para Velvet EN-D certifikat

 
Več člankov...
Statistika obiskov
Števec pogledov vsebine : 383729
Anketa
Najdaljši prelet, ki ste na naredili ?