Pasica
Izdelki v trgovini
Najbolje ocenjeno
Domov Izdelki
Kot eden vodilnih proizvajalcev jadralno padalske opreme, MAC PARA ponuja, kot dodatno možnost svojim strankam, da jim naredi logotip po željah na padalo. Najboljši rezultat je edino možno doseči, če logotip nalepimo na kupolo še preden so nanjo pritrjene vrvice, kupola je še ravna in brez gub. Veliko pozornost damo tudi izbiri materialov ter zagotavljanju kvalitete proizvodnje na najvišji ravni.

Črna, rdeča, oranžna, siva, zlata, modra, turkizna in vijola barvna kombinacija materialov vam je na izbiro, naredimo vam lahko še tako veliko reklamo, a bodite pozorni na povečanje teže. Teža padala ima velik vpliv na vzletne lastnosti. Ravno zato že nekaj let uporabljamo izredno lahek Skytex 40. Ne pozabite, da boste z veliko iz težko reklamo spremenili letalne lastnosti svojega padala. To še posebej velja za tandeme.

Za najboljši rezultat in čim manjšo težo, razmislite o velikosti in dimenzijah reklame, ki jo boste dali na padalo. Barvni material tehta 55g/m2, s čimer si lahko približno izračunate dodatno težo padala. Dodatna teža padala vpliva tudi na letalne sposobnosti oz. lastnosti padala, zato razmislite o vplivu, ki ga ima dodatna teže na padalo. Vpliv je viden predvsem pri vzletu.

Za ponudbo in izračun nam pošljite enostavno sliko (jpg, tiff, gif, bmp), vendar za pripravo in izrez rabimo sliko in besedilo v vektorski obliki, še najbolje v *.cdr (Corel) formatu. V kolikor to ni mogoče, vam to lahko storimo mi, a ob dodatnih stroških.

 
Statistika obiskov
Števec pogledov vsebine : 480426
Anketa
Najdaljši prelet, ki ste na naredili ?