Domov Mac Para Proizvodnja

MAC PARA je lociran na severo-vzhodu Češke Republike. Mesto Rožnov p.R. pa je situirano pod lepimi hribi Beskydyja, enega najbolj zanesljivih letalnih področij v Češki Republiki.


MAC PARA proizvodi in dizajni so natančno izbrani in dodelani do najmanjšega detajla. Kot eden vodilnih proizvajalcev jadralno padalske opreme, sami nadziramo celoten proces od razvoja do končnega izdelka. Veliko pozornost dajemo izbiri materialov ter proizvodnim procesom, da tako zagotovimo kar največjo možno kvaliteto izdelkov. Vsak del padala, sedeža ali nahrbtnika je skozi proizvodni proces večkrat prekontroliran s strani izkušenih delavcev. Neprestana stroga kontrola vsakega MAC PARA izdelka vam zagotavlja varnost pri uporabi našega izdelka. Vsako padalo je po končanem proizvodnem procesu pregledano in preizkušeno na kontrolnem letu. MAC PARA je ime za najboljšo kvaliteto na trgu. Dobro sodelovanje z zaposlenimi, zastopniki in dobavitelji daje kvaliteti samo še večji poudarek.


MAC PARA daje podporo svojim kupcem tudi s stalno kontrolo in servisiranjem vaših padal in opreme in vam tako omogoča kar najbolje izkoristiti vaš nakup. Kombinacija izkušenj, rezultatov razvoja, dosežkov, kontrole ter kvalitete materialo so ustvarile znamko MAC PARA.

 
Statistika obiskov
Števec pogledov vsebine : 480417
Anketa
Najdaljši prelet, ki ste na naredili ?