Domov Mac Para
Letenje je užitek. Jadralno padalstvo je naš šport in v njem uživamo. Vse se je začelo z ljubeznijo in željo po letenju.

Že od  samega začetka, je bila Mac  Para filozofija prisluhniti in ustreči pilotovim željam. Nove ideje, stalen razvoj, veliko testiranj, novi dizajni in veliko izkušenj je omogočilo razvoj podjetja z vpeljavo novih produktov, ki so velikokrat presegla pričakovanja pilotov.

Čeprav je Mac Para znan predvsem po izdelavi najboljših tekmovalnih padal, pa stremimo tudi k izdelavi najboljših padal v drugih kategorijah, da bi bil užitek do letenja z najboljšim izkoristkom na voljo čim širši skupnosti.

Mac Para investira velik del sredstev v razvoj serijskih padal. Naša R&D ekipa veliko pozornost  posveča pravi kombinacije okretnosti, letalnim lastnostim, občutljivosti ter varnosti naših padal. Naša padala so varna, s pravo mero dinamike, da ima pilot kar največ užitkov pri letenju.

Uporaba najboljših materialov, lastna testiranja in testiranja s certifikatom (DHV, CEN) so le ena od poti, do proizvodov najboljše kvalitete, ki jo vsak lastnik z veseljem uporablja.  
Letenje je užitek. Jadralno padalstvo je naš šport in v njem uživamo.

Fly In Peace.
 
Statistika obiskov
Števec pogledov vsebine : 480427
Anketa
Najdaljši prelet, ki ste na naredili ?