Domov Izdelki Paramotorna padala Mac Jet

Mac Jet

SLO
MacJet je refleksno paramotorno padalo in je zasnovan za bolj izkušene pilote, ki iščejo lahko okretno padalo z velikih razponom hitrosti.
Opis
MacJet je refleksno paramotorno padalo in je zasnovan za bolj izkušene pilote, ki iščejo lahko okretno padalo z velikih razponom hitrosti.
MacJet ima dobre vzletne in pristajalne karakteristike, leti bolje in hitreje kot ostala padala pri tem pa ohranja izredno stabilnost in okretnost.

Kupola ima vitkost 5,23 z najnovejšim MAC PARA dizajnom. MacJet ima 58 diagonalnih celic. Vrvice so vpete v vsako drugo celico in ima tri glavne linije. MacJet je serijsko opremljen z zadnjimi trimerji  z dolgim hodom za upočasnitev (6 cm) in pospeševanje (12 cm) padala. Gurtne vključujejo deljeno A linijo za lažje izvajanje ušes in linijo, ki vodi na konico krila, za boljšo vodljivost pri pospešenem letu, torzijski kompenzator.

Vzletne karakteristike so tipične za vse MAC PARA padala. Le te omogočajo lahko vzletanje v brezveterju tudi pri polno obremenitvi. Pritisk na komande je lahek in obračanje z zaprtimi trimerji je zares enostavno. Pri spuščanju trimerjev se pritisk na komande hitro povečuje, zato je se priporoča krmiljenje s serijsko vključeno vrvico za krmiljenje s konico krila.

Padalo je nezahtevno in neobčutljivo na zapiranja tudi v bolj termičnih pogojih letenja, prav zaradi unikatnega refleksnega krila. Padalo je izredno stabilno ne glede na obremenitev in hitrost letenja. Kontola kota zavoja in velikost radia pa je zelo enostavno kontrolirati. Padalo ima srednjo nagnjenosti k uhajanju krila naprej in nazaj, prav take v stran, kar daje krilu fleksibilnost in dobro okretnost v zavojih, s tem, da padalo ne prehiteva pilota, kar daje pilotu dober občutek varnosti med samim letenjem.

Veliko smo se poglobili v detajle. MacJet je serijsko opremljen s tankimi komandnimi ročicami z magneti za lažje vpenjanje ročka na gurtno. Komandne ročke so opremljene z ?vrtavko?, ki preprečuje navitje glavne komande vrvice. Prav tako so opremljene še z dodatnimi zankami, za lažjo vodljivost padala med daljšim letenjem. 
Zaradi izredno močnih magnetov, je sedaj možno pritrditi komande na gurtno med samim letom ali v fazi priprave na vzletanje. Odprtine pritrjene v velcro trakom na konici krila omogočajo lažji dostop in s tem lažje čiščenje konice krila.
 
MacJet je na voljo v petih velikostih, ki skupno pokrivajo vzletne teže od 77 kg do 180 kg.  Za točne specifikacije preverite velikosti padala.
Uporaba najboljših materialov in stalna kontrola kvalitete skozi celotno proizvodnjo, skupaj s stalnim razvojnim delom prinaša najboljšo kvaliteto, na katero smo ponosni.


 
Statistika obiskov
Števec pogledov vsebine : 480401
Anketa
Najdaljši prelet, ki ste na naredili ?