Domov
Mac Para prireja testne dneve, kjer boste lahko probali najnovejša padala in opremo, se pogovorili z dizajnerjem in lastnikom podjetja Mac Para, Petrom Rečkom, ali pa rekli kakšno s testnim pilotom Jurajem Klejo.
 
Na voljo vam bodo padala Eden 4, Envy 2, Magus XC2 proto, ..., med sedeži Goya2, Hawaii, ...
 
Poleg tega v sodelovanju s KJP Krokar organiziramo tudi manjšo pogostitev, kakšne čevapčiče, hrenovko, pa še kaj se bo najdlo. Zvečer pa še koncert glasbene skupine Fireflies v športnem parku Rovn ob 21 uri.
 
Prav tako boste vsi, ki bi si želeli poleteti v tandemu z jadralnim padalom,boste to lahko storili za skromnih 15?, z enim od vrhunskih pilotom iz naših vrst. Na voljo vam bodo kar trije, s katerim boste poleteli, pa bo vaša odločitev. Polet bo trajal med 5 do 10 min.
 
Vsi, ki se boste testnih dnevov udeležili že v soboto, boste za pristanek na vrhu Ratitovca še posebej nagrajeni. Čaka vaš majčka, za dokazilo pa bo dovolj že vaša beseda, tako da, vabljeni tudi vsi, ki nimate GPSa.
 
Vsem, ki se boste odločili za nakup nove opreme, pa boste deležni posebnega 10% popusta na redne cene.
 
Vse to se bo dogajalo v soboto 26.9. v Dražgošah pri Brunarici predvidoma od 10 ure dalje, ter v nedeljo v Cerkljah na Gorenjskem (Ambrož).

Za prevoz je poskrbljeno.


Vabljeni !
 
Zaradi slabega vremena na državnem prvenstvu letos, ko smo morali odpovedati testival, bomo zato ponovno organizirali testne dneve, tokrat 26 in 27 Septembra. Poleg tega planiramo zraven imeti še manjši piknik in kakšno zabavo. Točen kraj pa sporočim, glede na vreme.

Padala: Eden 4, Envy 2, Magus XC, mogoče celo prototip novega Magusa XC2,
Če pa ima kdo kakšne želje po Progressu, Muse2, ali ostalih, pa mi sporočite, da pripeljemo tudi to.
Prav tako sedeži, Goya, Hawaii, ...
 
Vabljeni !
 

Zmagovalci - Slovenian Open 2009 Zmagovalci - Slovenian Open 2009 Slovenian Open 2009, je že drugič potekal v Železnikih, točneje na Ratitovcu, kjer se je na močni mednarodni udeležbi najbolje odrezal Valič Urban pred Valič Aljažem, medtem, ko je bil odličen tretji Suša Primož (Mac Para Magus 6), ki je tako zaključil priprave pred nastopom na Red Bull xAlps tekmovanju, ki se začne 19.Julija v Avstrijskem Salzburgu.

1. Valič Urban

2. Valič Aljaž

3. Primož Suša

V serijskem razredu pa je slavil Lotrič Damjan (Mac Para Magus XC).

Klubsko pa so zopet dominirali piloti iz KJP Krokar.

 

Ostali rezultati !

 

Čestitke !

 

Zmagovalci  - Ratitovec Open 2009Deveti Ratitovec Open je bil zopet v znamenju lokalcev. KJP Krokar je slavil v klubski razvrstitvi, medtem, ko je bil na odličnem drugem mestu Hafner Borut (Mac Para Magus 6).

 

1. Vidic Jurij

2. Hafner Borut

3. Durkovič Dušan

Ostali rezultati ! 

 

Čestitke !

 

Mac Para testival Mac Para organizira v času državnega prvenstva Slovenian Open 2009 prePWC (27.6. - 4.7.2009) testne dneve, ko boste lahko testirali, probali in podrobneje spoznali opremo in novosti iz podjetja Mac Para. Vse kar vas bo zanimalo, pa vam bo pri tem pomagal in dajal nasvete konstruktor ter lastnika firme Mac Para Peter Reček.

 
Več člankov...
Statistika obiskov
Števec pogledov vsebine : 480423
Anketa
Najdaljši prelet, ki ste na naredili ?