Domov

Mac Para Velvet 26 EN-D certifikat 

Padalo Velvet je dobilo EN-D certifikat za velikost 26.

Mac Para Velvet EN-D certifikat Mac Para Velvet EN-D certifikat Mac Para Velvet EN-D certifikat

 
Letela sva v zares lepih in neskončno vetrovnih Argentinskih alpah. Hodila sva med kaktusi, opazovali ljudi pri kosilu in uživala v odličnem vinu med tem, ko sva poslušala Jimija Morrisona iz mojega mobilca, ki nama je ustvarjla ritem najinih misli. Res ne morem reči, da nisva uživala.
 
Že nekajkrat do sedaj sem opisoval kako naj bi izgledal bivak letenje. Vse se vrti okrog novih doživetij, okrog težkih nalog, okrog prostega gibanja med odprtimi gorami. Človeške odločitve nas učijo. Učimo se skozi naše napake in skozi neobičanje odločitve v katerih se prav hitro znajdemo. Prav v teh trenutkih je še kako pomembna naša zbranost in odločitve, saj bo na njih temeljilo vse.
 
Vse skupaj je kot hoja po rezilu, ki loči dobro od slabe odločitve. Mi sami smo odgovorni za naš uspeh in posledice, ob nami ni nikogar in nihče ne ve za nas. Moč in šibkost sta v vsakemu od nas, kot je tudi v nas samih, da obvladamo padalo in naše telo, da prisluhnemo naravi.
 
To je način, ki ga poznam in čutim. 

Dalibor Carbol

Slike: Juraj Kleja

 

Kratki utrinke lahko prenesete v formatu QUICKTIME ali WMV.

Why we fly

 

 

Pasha 3-38 EN Certifikat
Mac Para Technology je dobil EN certifikat za padalo Pasha 3 - 38.

Mac Para Pasha 3 certifikat  Mac Para Pasha 3 certifikat Mac Para Pasha 3 certifikat

 
Končana še ena tekma letošnje zimske lige. Ob sicer kar dobri udeležbi in zares lepem sončnem vremenu, pa žal kaj več od tega ni bilo. Za razliko od prejšnje tekme, so bile tokrat dolžile krajše ,termika švohnejša in temu primerni so tudi razultati. Kljub vsemu se je v šibkih razmerah najbolje znašel Prevc Gašper (KJP Krokar, Mac Para) pred Primožem Sušo.
 
 
 
Več člankov...
Statistika obiskov
Števec pogledov vsebine : 480431
Anketa
Najdaljši prelet, ki ste na naredili ?